CLASSICS & TRENDYS
perol / Prosecco / szóda
Angostura Tamboo / Barker & Quinn marula tonic / szeder / menta
Butterfly pea tequila / triple sec / házi superjuice /
agavé nektár
Bodzalikőr / menta / prosecco / szóda
Angostura Tamboo / Kahlua / házi vanília szirup / friss espresso
Vodka / licsilikőr / licsi püré / házi superjuice / almalé
Naked Malt whisky / Angostura bitter / barnacukor
Tanqueray Blackcurrent Royal gin / Cucielo Rosso vermut / Aperol /
black cherry bitter
Vodka / licsi likőr / maracuja püré / vanília-kardamon szirup /
házi superjuice / ananászlé / prosecco shot
Seituko bessen futsushu sake / barker & quinn marula
tonic / menta
G&T AS WE SUGGEST
Bombay Premier Cru, blackberry, dehydrated hibiscus, dry granny smith, FeverTree Rhubarb Raspberry tonic
Akori Cherry blossom, dehydrated hibuscus, dry granny smith, FeverTree Indian Tonic
Ki No Be gin, grapes, kaffir lime leaf, dry grapefruit, FeverTree Mediterranean tonic
Homemade infused butterfly pea gin, FeverTree Mediterranean tonic, dehydrated lemon wheel, dehydrated raspberry
Roku, dry lemon, sechuan pepper, persian rose petals, FeverTree Elderflower Tonic
Mrs Milicent, star anis, rose peppers, dry pear, FeverTree Indian tonic
GIN
(UK)
(KYOTO, JAPAN)
(TORINO, ITALY)
(BLACK FOREST, GERMANY)
(BOLDOGKŐVÁRALJA, HUNGARY)
(SENDAI, JAPAN)
(OSAKA, JAPAN)
(LONDON, UK)
(KAGOSHIMA, JAPAN)
(KAGOSHIMA, JAPAN)
TONIC
SIGNATURES
Teoria szerint szintén masculin, legpikánsabb elem, mely a karakterisztikus ereje mellett, izgalmas, pikáns csavarokat tartogat
San Cosme Mezcal / házi chilli víz / super juice / Triple Sec 38 likőr / házi méz szirup / narancslé
Ezen elem árnyékában, italunk kiegyensúlyozott, kellemes, üde frissességgel kápráztat el
Tanqueray Blackcurrant Royal gin / fekete szeder / bazsalikom / házi superjuice / házi vanília szirup / almalé
Teoria szerint kifinomult, harmonikus, mégis testes, karakteres elem mely a poharunkban tartogat némi meglepetést
acardi 8 rum / körte püré / pumpkin spicy szirup / házi superjuice / ananászlé / kardamon-kaffir lime hab
Teoria szerinti legfeminimebb elem, mely nem a gyengeséget, de a gyengédséget képviseli, így a bárban is a bársonyos gyengédségre ihletett
anqueray Blackcurrant Royal gin / Chambord / házi superjuice / feketeszeder püré / ananászlé / tojásfehérje
Teoria szerint a leginkább masculin elem, mely a karakterisztikus erőt, elragadó eleganciát testesít meg a poharunkban is
Jack Daniel’s Bonded / Lajos király manufaktúra feketeribizli bor / Choya kokuto / Luxardo maraschino cherry likőr / fekete dió bitter cseppek
VODKA
(HOKKAIDO, JAPAN)
(COGNAC, FRANCE)
(MOSCOW, RUSSIA)
(SCHIEDAM, NETHERLANDS)
(SENDAI, JAPAN)
(KAGOSHIMA, JAPAN)
RUM
(Trinidad & Tobago)
(CUBA)
(CUBA)
(CUBA)
(BARBADOS)
(Trinidad & Tobago)
(VENEZUELA)
WHISKEY
(JAPAN)
(KENTUCKY, USA)
(TENESSY, USA)
(TAIWAN)
(SCOTTLAND)
(JAPAN)
(JAPAN)
(KENTUCKY, USA)
(JAPAN)
TEQUILA | MEZCAL
|
LIQUEUR
SÖR
ÜDÍTŐ
PUREZZA SZŰRT VÍZ (SAVAS/MENTES)
(SAVAS/MENTES)
KÁVÉ
TEA KÍNÁLAT
TÍPUSA: SHENG, ÉLŐ PUER TEA
TERMŐTERÜLET: DA XUE SHAN – NAGY HAVAS HEGY, JÜNNAN TARTOMÁNY, KÍNA
Da Xue Shan, vagy is Nagy Havas Hegység, a többi puer termőterülettől északabbra fekszik, ez jól megfigyelhető a teákban is: általában frissebb, zöldes–virágos karakter jellemzi. 300–500 éves fákról szüretelve
TÍPUSA: JAPÁN ZÖLD TEA
TERMŐTERÜLET: YOSHIDA TEAKERT, UJI, JAPÁN
Míg Kínában a zöld teákat hagyományosan sütik, Japánban az esetek többségében gőzölik. Ennek következtében a levelek megőrzik természetes zöldességüket, mely frissességet, vitalizáló energiát kölcsönöz a teának. Az elsődleges, enyhén fanyar, lágy ibolyás ízek idővel hosszan tartó édeskés utóízbe fordulnak
TÍPUSA: NÉGYZET FORMÁBA PRÉSELT FEHÉR TEA
TERMŐTERÜLET: FUDING, FUJIAN TARTOMÁNY, KÍNA
A négyzetbe préselés oka ebben az esetben kettős, a tealevelek a formában lassabban érnek, így hosszabb távon is izgalmas ízeket rejtenek. A főzet intenzív illattal indít valahol a csalán és a zeller között, visszafogottan gyógynövényes, szárított virágokkal. Ízében az első pár felöntés után almás/ kamillás, frissítő fanyarsággal. Feltűnően szépek a savai.