VACSORA MENÜ
ELŐÉTELEK
Sertés, rák, Nuoc Mam szósz
Chilis majonéz
Szárított és füstölt tonhalpehellyel
Bivalysajt, házi fermentált kí nai kelkáposzta, padlizsán tempura
Wasabis majonéz, Sudachi saláta
Olajban sült, Nam Pla szósz
Sakéval és mirinnel párolt, Arbequina extraszűz olí vaolaj, yuzu ecet
Eredeti recept, sózott szárí tott rák, fenyő mag
Shiitake gomba
Achar, földimogyoró szósz
Párolt és szezámolajon pirított, chili szósz
Vulkanikus fekete só, szezám olaj
SALÁTÁK & KÖRETEK
Vajmártás juharsziruppal és szójával vagy citrus szósszal, sült fokhagyma chipssel
Sült paprikás krumpli, Ramen tojás, wasabi majonéz, tökmagola
Kínai káposzta, fokhagyma variációk, nori
Zöld alma, édeskömény, zöld chili és földimogyoró-szezám szósz
Citrus-Szezám dresszing
FŐÉTELEK
Chili teriyaki Izakaya Fish & Chips, zöld curry majonéz, shichimi togarashi
Lótusz gyökér, padlizsán, édesburgonya, piros paprika
Szabadtartású chilei marha, farm saláta, kizami wasabi
Chili teriyaki szósz, farm saláta, yuzu kosho
Joghurttal és csilivel marinált csirke, krémes chili szósz
Chili Teriyaki Szósz, Yuzu Kosho
DESSZERTEK
Passiógyümölcs redukció